Drugašići

Nastava za drugašiće počinje u 8.20 sati.

POZDRAV SVIMA!

MI SMO DRUGAŠIĆI

OŠ SILVIJA STRAHIMIRA KRANJČEVIĆA IZ MOSTARA,

A OVO JE NAŠ KUTIĆ!

PRATITE NAŠ RAD I ODRASTANJE

I NARAVNO, DRUŽITE SE S NAMA!

wink


Ovo smo mi kao prvašići

1.1 razred

wink

1.2 razred

smiley

1.3 razred

wink

1.4 razred

laugh

Čestitka za Majčin dan (odjel 2.3)

heart

 

Čestitka za Majčin dan (odjel 2.2)

heart

 

Na natječaju Organizacijskog odbora Šimićevi susreti 2022., za dodjelu nagrada mladim likovnim umjetnicima, među 306 pristiglih radova, naša Eva Šantić, učenica 2.3 odjela okitila se titulom pobjednice.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno našoj Evi!heart

Stablo u proljeće, odjel 2.3 (tempera)

wink

Slika proljeća (kombinirana tehnika), 2.3

wink

Snjegović (tempera), odjel 2.3

 

Dječji odjel Narodne knjižnice HNŽ, Mostar jučer je ugostio naše drugašiće. Učenike su najprije pozdravile voditeljica dječjeg odjela Zorica Marić i ravnateljica knjižnice Julijana Pavlović koje su s djecom ponovile već naučena pravila ponašanja u knjižnici, informirajući ih o edukativnim i zanimljivim sadržajima koje ova najveća knjižnica  nudi svojim korisnicima, svježim naslovima te o realizaciji novih projekata u skorije vrijeme.

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece (17. studenoga) danas je u našoj školi predstavljena slikovnicu Zagrljaj pletene hobotnice koju je napisala književnica za djecu i mlade i naša školska knjižničarka Milena Jukić Bandić.

Slikovnica je predstavljena učenicima drugih razreda, a priča o Hobiju-Bobiju, malenoj hobotnici čarolijom pretvorene u pletenu igračku, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

U vremenu od 15. listopada do 15. studenoga obilježava se Mjesec hrvatske knjige. Tim povodom u našoj školi održani su sati u školskoj knjižnici. Tako su se učenici drugih razreda mogli pobliže upoznati s radom knjižničara, pravilima ponašanja u knjižnici, svojim obvezama i sadržajima koje jedna knjižnica nudi. Pitanja je bilo mnogo, a zanimanje za odgovore nije jenjavalo ni po završetku sata kada su učenici podigli svoju prvu školsku lektiru.

Draga djeco, sretno u svijetu knjiga!yes

Ruke (kolaž)


 

Jesen (flomaster)


 

Osnovne boje (akvarel)


 

Stranice